2014. május 14., szerda

Elérkezett a nagy nap!

Pontosabban még hármat kell aludni, hogy eljöjjön, amire mindenki vár. A 2013/2014-es NSL Országos Döntő! A harminckét csapatos főtáblára 20 csapat kvalifikálta magát, a további  12 helyre pedig a pénteki selejtezőtornán juthatnak be a párosok.

Lássuk, mit gondolnak a játékosok, ki mit vár a döntőtől?


Somogyvári Ádám (Sikító Kecskék): Nagyon várjuk már a szombatot. Örülünk, az egyenes ági bejutásnak, de tudjuk, hogy itt már az összes meccsért vért kell izzadni. Ennek ellenére szeretnénk mi lenni az egyik meglepetés csapat. Azt mindenképpen megígérjük, hogy az összes ellenfél dolgát megnehezítjük, hiszen a kiskecskék már most is a kondiban erősítenek, mi pedig kecskeszimulátorral erősödünk mentálisan. Az plusz jó lenne, ha egy pénteki jó dobóverseny szereplés előzné meg a szombatot.

Benkovics Máté (MoneyBall): Mindenképpen kiélezett és nagy párharcokat várok. Az idei alapszakasz is más volt, így a döntő is az lesz. Remélem, hogy látunk nagy egyéni teljesítményeket és a pénteken kvalifikált csapatoktól egy-egy "skalp" begyűjtését is. Továbbá óriási revans-revans kiszállókat várok.



Liba Gergő (Call Me Maybe): Én azt gondolom, hogy nagyon jó, hogy van kiemelés, de szerintem így is mindenki egyenlő eséllyel indul és akár a selejtezőből bekerült csapatok is komoly eséllyel indulnak, mert egyrészt ők már előző nap téthelyzetben lesznek és úgy kell jól teljesíteniük, másrészt pedig akik onnan továbbjutnak extra motivációval fognak érkezni a döntőre. Szerintem nagyon kiélezett és izgalmas meccsek lesznek az elejétől kezdve a két nyert meccsig folyó párharcok miatt és senki sem mehet biztosra. Fontos lesz, hogy ki hogyan tudja majd kezelni a helyzetet az esetleg elveszített első meccsek után és hogyan tud majd fejben ottlenni a párharcok második és adott esetben harmadik meccsén. Szerintem lehetnek komoly meglepetések mi már fejben nagyon készülünk és szeretnénk minél tovább menetelni majd szombaton!

Vincze Martin (Thor): A döntőn reményeim szerint nagy meccsek lesznek. Váratlan fordulatokat várok, sok re-re-revansos mérkőzést akarok látni. Remélem mindenki a lehető legjobb formájában jelenik meg, hiszen ez az évadzáró II. Sörpingpong Fesztivál! A hangulat biztosan Óriási lesz, remélem sok új csapatot fogunk látni, akik a következő szezonban kedvet kapnak és elindulnak a bajnokságban. Ezt várom a döntőtől.

Veto Daniel (B1): Izgalmas meccseket várok. És azt, hogy jól játszunk!







Perduk Balázs (ÚgyisKifújom): 1. jo, pontos pörgős és izgalmas meccseket. 2. hatalmas Ugyiskifujom menetelést. Meg persze a jó hangulat és a világbéke.





Deák Ferenc (Zuglóstyle): Döntőt már azóta várom, hogy a csapattal elértük az 1200 pontot. Leginkább kikapcsolódást és szórakozást jelent számomra a sörpingpong, de a döntő már egy kiélezett szituáció lesz. Mindenkiben ott lesz egy kis izgalom, feszültség, de ettől is szép ez a játék. Szerintem nagyon erős a mezőny minden meccshez maximális önbizalommal kell hozzáállni. Csak úgy lehet nyerni, ha el is hiszed. Akik már a döntőben vannak, azok feltételezhetően rutinos csapatok, a mentális képességek lehetnek a döntőek egy-egy szituációban. Ezen kívül remélem, mindenki jól fogja érezni magát, és át tud élni olyan maradandó jó élményeket, mint mi Esztivel a tavalyi Sörpingpong Fesztiválon, amikor meg tudtuk szerezni a bronzérmet. Ezt kívánom mindenkinek.

Takáts Imre (Giants): Óriási küzdelmeket, jó hangulatot, parázs meccseket. És természetesen Giants győzelmet!:) Azt gondolom, nagyon jó szezon volt az idei, remélem, hogy a fesztivál méltó lezárása lesz az idénynek.





Marlok Róbert (Dicsőség és Kondi): Óriási párharcokat, revansokat, és visszaszállásokat várok. Habár a 2 győzelemig tartó párharcoknál általában jobban kijön az erőkülönbség, annyi jó csapat van, hogy bármi megtörténhet. Én összességében 7-8 csapatot tartok esélyesnek a végső győzelemre, de akik bent lesznek a döntőben, azokban mindegyikükben benne van a meglepetés.



Juhász Árpád (KPS): Biztos vagyok benne, hogy nagyon izgalmas párharcokat fogunk látni a hétvégén, úgy érzem rengeteg csapat jó formában érkezik a döntőre. A KPS célja a dobogó valamelyik fokának megszerzése. Izgatottan várjuk a dobóversenyt is, de jó mókának tűnik az egész hétvége... Ádám is visszatér sérüléséből a döntőre, úgyhogy a klasszikus formációval remélem robbantunk szombaton!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése