2014. április 7., hétfő

Visszaszámlálás!

40 nap… Ennyi választ el minket az év legfontosabb és legnagyobb szabású sörpingpong rendezvényétől, az NSL Országos Döntőjétől!

Nézzük meg egy kicsit részletesebben, hogy mire számíthatunk a kétnapos rendezvény alatt.




Az időrendet megbontva, a második napról ejtsünk néhány szót. Ezen a napon lesz a döntő. A döntőbe minden csapat, aki a szezon során elérte az 1200 ranglista pontot automatikus kvalifikációt nyer és ha vállalja is az indulást, akkor a ranglista helyezésének megfelelő kiemeléssel kerül a 32 csapatos főtáblára. A maradék helyekre az első napi selejtezőből bekerülő csapatok juthatnak. A döntőben párharcok vannak, amelyek 2 győztes meccsig tartanak, nincs csoportkör, nincs egyenes kiesés.

Az első napon a selejtezőre kerül majd sor. A selejtezőre bárki nevezhet, aki nem érte el az 1200 ranglistapontot. A nevezők számától függ, hogy milyen lebonyolítású lesz a torna, de megéri küzdeni a ranglista pozíciókért, ugyanis kiemelés alapján történik majd a sorsolás. A torna egy „átlagos” NSL versenyhez hasonlóan csoportmérkőzésekkel indul, majd kieséses szakasz következik. Minden helyezésért lesz helyosztó, ugyanis a másnapi döntőre ez alapján kerülnek be a csapatok!

Lássunk tehát egy ábrát, hogyha ma lenne vége az alapszakasznak (hangsúlyos, hogy ez a jelenlegi állás alapján készült!), akkor hogy nézne ki a döntő ágrajza:




Természetesen a 2014-es NSL Döntő a sörpingpongon túl is számos meglepetést, érdekességet fog tartogatni! Hamarosan mindenre fény derül!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése