2014. szeptember 30., kedd

Indul az NSL ELITE! Íme az első játéknap rangadói!

Már csak kettőt kell aludni és elérkezik a várva várt nap, indul az NSL ELITE!

Az első játéknapon öt forduló, 45 mérkőzés kerül lebonyolításra. A mérkőzéseket négy asztalon, a Cake Dealer-ben rendezik. Mivel az NSL ELITE mezőnyét az ország legjobb sörpingpong csapatai alkotják, így a rangadók gyakorlatilag folyamatosak.
A Magyar Sörpingpong Egyesület és a SörPingPongBlog minden játéknapon három kiemelt rangadót jelöl meg, amelyeket teljes egészében rögzítünk, így a forduló után elérhető lesz a mérkőzések felvétele. A videós meccsek száma a második félévre, a playoffra megnő majd.
Az első játéknap videós meccsei:

21.30   -   3-as asztal   -   JackPot – Giants
A tavalyi NSL kiírás alapszakasz győztese játszik a hatodik helyezettel. Ez már önmagában is elég lenne, hogy vérbeli sörpingpong rangadóról beszéljünk, azonban ismervén a két csapat játékosait, szinte biztosra vehetjük, hogy egy gyors, ugyanakkor fordulatokban gazdag mérkőzést fogunk látni. A Giants eredménysora szinte végeláthatatlan, és számtalanszor bizonyították, hogy nem remegnek meg a kezek a parázs helyzetekben, viszont a Jackpot hiába gyűjtött „mindössze” egyetlen tornagyőzelmet az előző szezonban, soha senki sem mehet ellenük biztosra, hiszen ők a mentális hadviselés nagymesterei, akik a rangadókra mindig felpörögnek, márpedig ez rangadó lesz a javából.

Turok József „Igor” (JackPot): Minden csapatnak van olyan ellenfele, akivel szívesen játszik, szerintem nekünk ez a Giants. Sok szempontból érdekes lesz a csütörtöki meccs, de elsősorban azért, mert rangadó lesz a javából. Tudom, hogy úgy, mint bennünk, a Giantsben is ég a vágy, hogy megküzdjünk és legyőzzük a másikat. Biztos vagyok benne, hogy el fognak szabadulni az indulatok és a hangulat a tetőfokára fog hágni, mind a négyen bizonyítani akarunk; és mi lenne egy jobb alkalom, mint egy rangadó? Egy meccs, amit garantáltan nem lehet majd ülve végignézni.

Tóth Ádám (Giants): Mondhatnám, hogy nehéz meccsre számítok, de azt gondolom, hogy az NSL ELITE-ben nincs könnyű meccs. A JackPot ellen, mint ahogy minden más meccsen is a győzelmet szeretnénk megszerezni, de ebben a ligában (bármennyire közhelyes is) nüánszok döntenek. 1-1 sikeres, vagy éppen kimaradó revans, egy kifújás, egy sunyi pattintás, egy visszaszálló… Izgatottan várom a mérkőzést, ahol, mint mondtam, a győzelemért állunk az asztal mögé!

22.30   -   3-as asztal   -   MoneyBall – Make it Rain
A bajnok minden meccse titulálható rangadónak, de ha a nyári „játékos mozgásokat” is figyeljük, akkor egy igazai presztízs csata lesz az MB – Make is Rain összecsapás. A MoneyBall-ban tavaly harmadik számú játékosként szereplő Benkovics Márk a döntőn (és a szezon során többször) a Make it Rain elődjének számító Sex For Money csapatában a most ellenfélként érkező Nagy Attila csapattársa volt. Az NSL ELITE versenykiírása szerint két csapatban nem lehet szerepelni, így Márk az MB-t, míg Attila az Az Füstös fiúkat és a Make it Rain csapatát választotta. Most, rögtön a szezon elején összekerültek, kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a mérkőzés!

Tóth Gergely (MoneyBall): Trashtalk-okkal tűzdelt parázs meccset várok! Nem tudni még milyen felállásban játszunk, de egy biztos, hogy a Márk ott lesz és extrát fog nyújtani volt csapata ellen!

Nagy Attila (Make it Rain): Egyértelműen presztízs meccs MIR és MB szempontból is!Méltó utódja az SFM-MB , és SFM-AZ FÜST meccseknek, ahol paprikás hangulatban ment a zrika/szövegelés, már jóval akár éles, akár gyakorló meccs előtt, közben meg pláne, épp úgy ahogy már most is megy a lelki terror mindkét oldalról! Így pláne szép, hogy tavaly SFM et ugye Márkóval vittük javarészt, most meg ellenfelek leszünk! Mint mindenki ellen bajnokként az MB a favorit, de a MIR, mint idei fekete lovak, bárkit meglephetünk, őket is tervezzük megcsípni!

23.50   -   1-es asztal   -   D-Faktor – KPS
Titulálhatnánk akár „ezüst csatának” is az alapszakasz és a döntő ezüstérmesének összecsapását, de az elmúlt években kiderült, hogy mindkét csapat győztes típus! A D-Faktor káprázatos szezont futott az előző idényben az utolsó pillanatban csúsztak le az alapszakasz győzelemről és a döntőben is a dobogóig meneteltek. A KPS-nek is szép eredményei voltak és fontos kiemelni, hogy a nyári, felkészülési időszakban is kimagaslóan szerepelt a KPS, talán nem túlzás kijelenteni, hogy az egyik, ha nem a legjobb formában lévő csapat vár a D-Faktorra!


Hátz Milán (D-Faktor): Először is megragadnám az alkalmat, hogy gratuláljak a szervezőknek az ELITE kialakításához. Ezzel úgy gondolom a színvonal emelkedni, az izgalmak pedig fokozódni fognak. A KPS-ről mindenki tudja, hogy a liga egyik kiemelkedő csapata, bizonyítja ezt az alapszakaszban nyújtott kiegyensúlyozott teljesítményük, illetve természetesen az országos döntőn elért második helyezésük. Mindezek ellenére talán mondhatom, hogy a mumusaik mi vagyunk, ha jól emlékszem eddig mindössze egy csoportmeccsen szenvedtünk tőlük vereséget, a sok izgalmas meccsünk közül. Ismét egy szoros kiélezett mérkőzést várok, és természetesen revansokban gazdag D-faktor győzelmet!

Hosszú Ádám (KPS): Gyors, izgalmas meccset várok a revans-specialista D-faktor ellen. Az biztos, hogy közepes teljesítmény nem lesz elég, ha a srácok elkapják a fonalat nagyon nehéz megverni őket. Szerintem nem lesz egy hosszú meccs, sok revanssal és természetesen KPS győzelemmel.


Csütörtökön tehát elindulnak a labdák a poharak felé, indul a szezon! Mindenkit szeretettel várunk! További infók és a többi mérkőzés menetrendje itt érhető el, ha pedig szeretnél felkészülni a hangulatra, akkor nézd meg ezt a videót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése