2014. október 14., kedd

Indul a második tánc!

Az NSL ELITE második játéknapján több meccs, több izgalom és fokozott feszültség várható!
Két hete a Cake Dealer-ben vette kezdetét a Sörpingpong hazai királykategóriája, vagyis az NSL ELITE! Az első forduló számos kiélezett végjátékot és sok meglepetést hozott. A bajnok némiképp beragadt a rajtnál, míg sokan, talán az előzetes várakozásokon felül teljesítettek. Íme a bajnokság jelenlegi állása:


A második forduló a H13-ban kerül megrendezésre és ezúttal 5 asztalon, 6 fordulót rendeznek majd. A Magyar Sörpingpong Egyesület és a SörPingPongBlog ismét három kiemelt rangadót jelöl meg, amelyeket teljes egészében rögzítünk, így a forduló után elérhető lesz a mérkőzések felvétele. (Az első forduló meccsei: JackPot-Giants, MB-Make it Rain, D-Faktor-KPS itt érhetők el) A videós meccsek száma a második félévre, a playoffra megnő majd.

A második játéknap videós meccsei:



20.50   -   1-es asztal   -   Giants- D-Faktor



Nem nagyon van ember, aki vitatná, hogy az egész szezon egyik legnagyobb rangadója a párharc. Ha a közös múlt nem lenne elég, akkor vessünk egy pillantást a tabellára. A listavezető a második ellen. Habár még a bajnokság első fázisában vagyunk, az már most látszik, hogy mindkét csapat a tabella első helyét célozta meg. Ezután a meccs után valaki biztosan lépéselőnybe kerül majd, ugyanis az NSL ELITE-ben nincs döntetlen. Várhatóan, rövid, revansokkal teli meccset láthatunk, kérdés, hogy kinek-milyen százalékban esnek be a kulcsdobások!

Takáts Imre (Giants): 
Nagyon várom a D-Faktor elleni meccset, igazi csúcsrangadó lesz. A párharc egyik pikantériáját adja, hogy anno együtt kezdtünk el beerpongozni, a barátság pedig sokkal régebbre nyúlik vissza. Abban azonban biztos vagyok, hogy a meccs idejére ezt mindkét csapat félreteszi, és csak a győzelemre fog koncentrálni. Az előző NSL alapszakasz őrült versenyfutását sikerült megnyernünk egy emlékezetes tornán, célunk most sem lehet más, mint a győzelem. Nagyon nehéz meccsre számítok, sok újat már nem tud egymásnak mutatni a két csapat. Jó formában van mindkét gárda, így szerintem minden adott egy izgalmas, színvonalas ütközethez.

Káply Mátyás (D-Faktor): Igazi presztízsmérkőzést várok. Kevés indoklásra szorul, hogy miért: bátran kijelenthetjük, hogy az összes eddigi Giants - D-Faktor meccs hatalmas izgalmakkal, fordulatokkal telt (gondoljunk csak az alapszakasz elsőségért játszott elődöntőre tavaly). Így mindenképpen kemény meccsre számítok, természetesen D-Faktor győzelemmel.



21.50  -  2-es asztal  -  Dicsőség és Kondi-Kész Team



Az első NSL bajnoka, a Kész Team beragadt a rajtnál, még nem sikerült meccset nyerni a srácoknak, éppen ezért várható, hogy a második játéknapra maximális koncentrációval érkeznek. A Kondi pozitív mérleggel hagyta el a Cake Dealer-t, de ha szeretnék tartani jelenlegi playoffot érő pozíciójukat, akkor minden meccset maximálisan komolyan kell venniük. Mindkét csapat 3 játékossal nevezett az idényre, így az, hogy kik állnak az asztal mögé csak a meccs előtt derül majd ki. Bárhogy is lesz, mindkét csapat győzni akar és ezért bármire képesek!

Inczeffy Zsombor (Dicsőség és Kondi): Csütörtökön lesz tehát a Dicsőség és Kondi első kamerás meccse, ezért izgatott vagyok. Jól kell teljesítenünk, hiszen e heti forduló nagyon nehéz lesz. Egyenlőre nem beszéltük meg, ki melyik mérkőzésen fog játszani. Az biztos akármelyikünk is játszik, magas színvonalú meccseket láthatnak majd a nézők. Emlékeim szerint, tétmérkőzéseken még nem kaptam ki a Kész Team ellen és ha jól tudom a Kondi sem. Ez ad egy kis magabiztosságot, viszont koránt sem lesz könnyű mérkőzés. Nem véletlenül nyerték az első NSL-t és nem véletlen az sem, hogy itt vannak az Elite mezőnyében. Nagyon rég játszottam ellenük, szóval már nagyon várom a csütörtök estét.

Antal Marcell (Kész Team): A szezonkezdet nem úgy sikerült ahogy terveztük, de szerencsére hosszú a szezon és van lehetőségünk javítani. Erre kiváló alkalom a Dicsőség és Kondi elleni rangadó. Izgalmas, fordulatos, zrikálással teli meccseket szoktunk játszani a Kondival, ahol sajnos egyelőre nem sok babér termett számunkra.Mivel egyszer minden sorozat megszakad, úgy érzem számunkra ez most fog bekövetkezni, mivel elég jó formában vagyunk. Rangadó lesz a javából, amit az is fokoz, hogy "TV-s meccs" lesz. Rövid, szoros meccset várok, Kész Team győzelemmel!


22.30   -   3-as asztal   -   Keresztelők-Vöröspandák

A második játéknapon következik a Corvinus-os rangadó! Baráti hangulat, ám annál nagyobb presztizs csata várható. A Vöröspandák, amellett, hogy az NSL ELITE egyetlen lány csapata, tavaly már bizonyították, hogy nagy győzelmekre képesek. A Keresztelők az NSL döntőn mutatott bravúros menetelés után gyengébben kezdték az ELITE idényt, így most nem kímélhetik a csajokat, kell nekik a győzelem!

Fülöp Ákos "Kuvasz" (Keresztelők): A közös baráti kör miatt szinte 0-24-ben kapcsolatban állunk a lányokkal, így külön öröm velük egy asztalhoz állni. Eddigi meccseken sajnos mindig jobbnak bizonyultak, ezért most itt az idő, hogy megmutassuk, hogy mi srácok is tudunk jól játszani. Egy vidám és szoros meccset várok, ráadásul az biztos, hogy az ÖCSI csapatok közül ezen a játéknapon valaki nem megy haza legalább egy győzelem nélkül. Jó buli lesz :)

Domoszlai Dóra (Vöröspandák):
A Keresztelők csapatával jól ismerjük egymást évek óta, sokszor játszottunk már egymás ellen élesben és gyakorlás szinten is. Nyertek már a srácok is, nyertünk mi is, most is a pillanatnyi forma fogja eldönteni, hogy ki dobja be az utolsó poharat. Kingával természetesen mindent megteszünk azért, hogy megint elkenjük a srácok száját, de nem lesz könnyű dolgunk, hiszen az ELITE-ben minden csapat erős, és mindenki meg akarja mutatni, hogy ő a jobb. Szerintem ezen a meccsen az fog dönteni, hogy ki bírja jobban fejben, hiszen az évekre visszanyúló barátság miatt sok alapunk van az egymás elleni trash-talkhoz.


Csütörtökön tehát ismét elindulnak a labdák a poharak felé, folytatódik a szezon! Mindenkit szeretettel várunk! További infók és a többi mérkőzés menetrendje itt érhető el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése