2014. november 12., szerda

Félúton az ELITE!

Elérkeztünk az NSL ELITE alapszakaszának fél távjához.

A Cake Dealer-ben megrendezett 3. játéknap ismét magas színvonalú és jó hangulatú mérkőzéseket hozott.


A játéknap legjobb teljesítményét a Giants nyújtotta, akik 6-0-ás mérleggel zárták az estét, és nem mellesleg 17 forduló után vezetik a tabellát.

A forduló legjobb játékosának járó MVP címet a csapat egyik húzó embere, Tóth Ádám (Totti) érdemelte ki.
Tóth Ádám (Giants): Nagyon örülök, hogy sikerült egy 6-0-ás "futással" zárnunk az alapszakasz első körét és ezzel átvennünk a vezetést a tabellán. A szezon vége még messze van, célunk továbbra is a rájátszásba jutás, lehetőség szerint az első négy hely valamelyikén. Az egész csapat nevében mondhatom, hogy nagyon élvezzük az NSL ELITE-et és már várjuk a következő fordulót!

Kiemelkedő produkcióval rukkolt elő a MoneyBall, az Úgyiskifújom és a B1. Mindhárom gárda 5-1-es mutatóval zárta az estét, és fontos lépést tett a rájátszásba jutásért.
A MoneyBall egyetlen vereségét a Sörpingpong El Clásicoján, a Giants ellen szenvedte el, ezzel együtt magabiztosan tartja 2. helyét a tabellán.

A dobogó harmadik fokát a D-Faktor foglalja el. Az előző szezon Országos Döntőjének bronzérmese kénytelen volt nélkülözni egyik kulcsjátékosát (Káply Mátyás),de a 3-3-as mérleg ellenére tartják a lépést a többiekkel.

A legjobb 8 mezőnyét még a Thor, a KPS, és a Make it Rain teszik teljessé. Külön érdekesség, hogy az említett csapatok egyaránt 3-3-mal zártak.

Büszkék lehetnek teljesítményükre a Véntapacs és a Kész Team is. Mindkét csapat a liga folyamán először végzett pozitív mutatóval (4-2), és ez bizony a tabellán is nyomon követhető; 7-7 pozíciót javítottak korábbi helyezésükhöz képest. A Véntapacs emellett az este ünneprontója címet is kiérdemelte, ugyanis az Úgyiskifújom és a B1 egyaránt ellenük szenvedte el egyetlen vereségét.
A ZugloStyle csapata kisebb hullámvölgybe került, ugyanis a kezdeti jó szereplést követően második alkalommal produkáltak negatív mérleget, és egészen a 13. helyig estek hátra.

Az ATD, a Keresztelők és a Vöröspandák őrzik helyüket a középmezőnyben.
A kieső zónába sodródott a Dicsőség és Kondi, a JASZ és a Sikító Kecskék csapata. Az este legnagyobb vesztesei a Sikító Kecskék, akik a liga történetében először győzelem nélkül zárták a játéknapot, és a továbbjutás küszöbéről az utolsó előtti helyre zuhantak.

A táblázatot óriási meglepetésre továbbra is a Jackpot zárja.

Ha kicsit eljátszunk a gondolattal, a félidőben a negyeddöntő párosításai így néznek ki:
Giants - KPS
MoneyBall - Make it Rain
D-Faktor- B1
Úgyiskifújom – Thor


Csütörtökön újabb 6 fordulóval jelentkezik az ELITE, a helyszín ezúttal az AnKERT lesz.

Illés Roland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése