2014. december 8., hétfő

Sörpingpong évzárás

Sörpingpong évzárás:
Hamarosan itt az év vége, és egyúttal az őszi sörpingpong szezon is lezárul. Két eseménnyel készülünk nektek, hogy felejthetetlen legyen az utolsó dobás is!


NSL Őszi Szezonzáró
Pénteken (december 12.) kerül megrendezésre a Nemzeti Sörpingpong Liga őszi szezonjának zárófordulója.
A helyszín a Nyitófordulókból jól ismert TF Étterem, ahol több meglepetéssel is készülünk nektek.
Emellett ha szerdáig (december 10.) nevezel a nevezes@sorpingpong.hu címen, akkor mindketten egy-egy sörpingpong napszemüveg boldog tulajdonosai lesztek az alapvető sörpingpong élmény mellett. Ne habozz, dobd be magad most!

Sörpingpong Gála
Az egy évvel ezelőtti NSL Gála mindenki számára kellemes emlék, ezért idén sem maradtok Gála nélkül, még ha a lebonyolítás egy kicsit át is alakul. A Gálán igyekszünk a hazai beerpong mezőny legjobb játékosait összeszedni, egy torna erejéig, így az idei Gálán a NSL ELITE, valamint az NSL legjobbjai mérhetik össze a tudásukat a helyszínen összesorsolt, véletlenszerūen összeállított csapatokkal, egy 32 torna keretein belül!

Az idei Gálán tehát 64 játékos vehet részt. Első körben az NSL ELITE játékosok, második körben pedig a pénteken lezáruló NSL legjobb játékosai (az aktuális NSL Ranglista alapján, így az utolsó fordulóban duplán érdemes nagyot domborítani) kapnak meghívót a 2014. december 19-én (péntek) megrendezésre kerülő Sörpingpong Gálára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése